Τα υλικά που χρησιμοποιούμαι για την κατασκευή των κοσμημάτων μας είναι ημιπολύτιμοι λίθοι, ασήμι, τιτάνιο, επιχρυσωμένο ασήμι και ατσαλόσυρμα.

Οι ημιπολύτιμοι λίθοι που έχουμε στη διαθέσει μας  είναι:  Αβεντουρίνη, Αιματίτη, Ακουαμαρίνα, Αμέθυστος, Αμμωνίτης, Απολιθωμένο Ξύλο, Αραγωνίτης, Αχάτης, Γρανάτης, Καρνεόλη, Κιτρίνης, Λάβα, Μάτι γάτας, Μάτι τίγρης, Όνυχας, Ροδονίτης, Ρουτίλιο, Σιδηροπυρίτης, Τουρμαλίνη, Ίασπις, Κεχριμπάρι, Λάπις Λάζουλι, Μαλαχίτης, Μάτι Ταύρου, Περίδοτο, Ροζ χαλαζίας, Χαολίτης, Χρυσόκολλα,  Μαργαριτάρι, Ουνακίτης, Περίδοτο, Σοδαλίτης, Τυρκουάζ,  Φθορίτης, Χρυσόλιθος,  Αμαζονίτης, Απατίτης, Φίλντισι, Φεγγαρόπετρα, Νεφρίτης, Υπερσθενής, Κοράλλι, Οψιδιανός, Καπνίας χαλαζίας. Τους ημιπολύτιμους λίθους τους προμηθευόμαστε από όλο τον κόσμο.

Το ασήμι που χρησιμοποιούμε είναι 925 (μίγμα 92,5% αργύρου και 7,5% χαλκού).

Το επιχρυσωμένο ασήμι που χρησιμοποιούμε είναι ασήμι 925 το οποίο έχει αποκτήσει με την κατάλληλη επεξεργασία το χρυσό χρώμα.

Το ατσαλόσυρμα που χρησιμοποιούμε είναι είτε επιχρυσωμένο είτε επαργυρωμένο. Η χρήση του ατσαλιού είναι για την αντοχή και την μακροχρόνια χρήση που θέλουμε να έχει το κόσμημα.

Το τιτάνιο που χρησιμοποιούμε είναι ένα μέταλλο αρκετά ανθεκτικό και υπό αλλεργικό. Είναι ένα μέταλλο που χρησιμοποιείται στην βιομηχανία και ειδικά στην αεροναυπηγική, λόγω του χαμηλού ειδικού βάρους του σε συνδυασμό με την ανθεκτικότητα του. Ένα πεδίο που το τιτάνιο έχει ευρεία εφαρμογή, είναι η ιατρική, ορθοπεδική, οδοντιατρική και κοσμηματοποιία, λόγω της «φιλικότητας» του με το δέρμα. Η κατεργασία του τιτανίου για κατασκευή κοσμημάτων παρουσιάζει αρκετές δυσκολίες και  συμβαίνει  λόγω  της σκληρότητας και της υφής  του. Το τιτάνιο απομονώθηκε και ταχτοποιήθηκε για πρώτη φορά, το 1795, από τον Γερμανό χημικό  Martin Heinrich Klaproth ο οποίος έδωσε αυτό το όνομα προς τιμήν των τιτάνων της Ελληνικής μυθολογίας.

Στα πλεκτά κοσμήματα χρησιμοποιούμε υποαλλεργικά κορδόνια αλλά και κεροκλωστή